• Hem
  • //
  • Info Om Sajten

Info Om Sajten

Hejsan!

Riktigt kul att du har hittat hit och att du är intresserad av mtb. Jag är oerhört tacksam för att du väljer att besöka sajten och hoppas verkligen du får någonting ut av det. Det är så klart vårt huvudsakliga mål!

Vi blir fler och fler som gillar att cykla i skogen. Men vi borde och kan bli ännu fler. Därför hoppas jag att denna sajt kan hjälpa och bidra till att fler tar steget in i vår härliga svenska skog. Och utforskar alla fina stigar som finns.

Att cykla mountainbike är en otroligt rolig och givande hobby. Du har många härliga element inblandade. Dels den fantastiska natur som vi har här i Sverige men även farten och känslan över att transportera sig fram genom snårig skog med endast din egna kropp som motor.

För att hjälpa dig ytterligare så rekommenderar vi ibland produkter. Om du köper något via våra produktlänkar kan vi få provision på detta köp, så kallad affiliate kommission. För dig innebär det ingen extra kostnad. Det är bara ett sätt för oss att finansiera mer innehåll till sajten. Något som förhoppningsvis kommer dig till godo.

Vi samarbetar här med:

  • Amazon Associates – som Amazon-associate tjänar vi på pengar på kvalificerade köp.
  • Adtraction – vissa artiklar innehåller reklamlänkar där vi kan tjäna på genomförda köp.

Tack för att du är här och läser!

Sugen på att utvecklas som mtbcyklist?