HITTA BRA MTB-BUTIKER

Köp din Mountainbike & tillbehör hos någon av dessa kunniga handlare

Här hittar du våra samarbetsbutiker, både online- och lokala cykelbutiker. Alla dessa handlare kan vi verkligen gå i god för och rekommendera till dig när det är dags att köpa en ny mountainbike, delar eller tillbehör.

Vi vet att det kan vara relativt svårt att köpa mountainbike. Att först bara bestämma vad det är för typ av cykel du ska ha kan ta sin lilla tid (här är f.ö. vår stora köpguide). Därför är en bra och hjälpsam butik väldigt viktigt i köpprocessen. 

Därför hoppas vi att du får nytta av vår butiksguide här. Det är på inget sätt alla butiker som finns runt omkring i landet eller i Europa. Utan detta är bara de bästa butikerna, butiker och handlare som vi vet gör ett bra jobb. 

VÅRA BUTIKSPARTNERS

För att kunna täcka in alla potentiella mtb-cyklister i vårt avlånga land så samarbetar vi med butiker både online som "offline", dvs vanliga markbutiker. Vilken sorts butik du väljer att handla från är upp till dig själv.

Hitta Din Onlinebutik

Bra Mtb Butiker Online

Alla dessa e-butiker har ett stort och uppdaterat sortiment av mtb-cyklar och tillbehör. Hos dessa butiker kan du vara säker på att få bra hjälp. Vi har själva handlat hos alla och alltid fått bra service och snabba leveranser.

Hitta Din Lokala MTB-Butik

Mtb Butiker i Stockholm
Mtb Butiker i Göteborg
Mtb Butiker i Malmö

Känner du någon som letar mtb och butik att handla hos? Varför inte dela med dig.. 

Köpa Online eller hos din Lokala Butik?

Det är en vanlig fråga och en fråga som inte är helt lätt att svara på. Men vi ska självklart försöka. Anledningen till att den är komplex? Det finns fördelar med båda. Låt oss förklara.

Fördelar - Lokala Cykelbutiken (LBC)

De lokala mtb-butikerna behövs, på flera sätt än ett.

De behövs för att serva cyklar. Speciellt för nybörjare som inte är helt på det klara med vad som krävs för att underhålla en mountainbike på bästa sätt.

Vill vi att sporten ska växa och fler ska upptäcka hur fantastiskt det är med mtb - då behöver vi duktiga lokala handlare.

Säg att du en fredag eftermiddag upptäcker att någonting är sönder på din cykel. På lördagen väntar en tävling eller en sedan länge inplanerad tur med kompisarna. Då har du inte tid att vänta in något på posten utan du svänger förbi din lokala butik och (förhoppningsvis) köper det som behövs.

Fördelar - Cykelbutiker online

De internetbaserade butikerna har många gånger ett större sortiment, dvs mer att välja mellan.

Detta kan vara positivt för dig som konsument. Mer att välja mellan = lättare att hitta just rätt. Visst kan det också vara ett problem, om än litet sådant. Har du problem att bestämma dig - då kan för många val göra det än svårare. Men det är väl vad som får kallas ett i-landsproblem.

De kan också många gånger hålla ett lägre pris. Den stora anledningen till detta är att marknaden online är större och konkurrensen hårdare. Om man verkar på en global marknad istället för en väldigt lokal så är detta naturligt.

En annan stor fördel med e-handlarna är att de ofta håller flera märken och mer ovanliga märken i lager. Istället för endast Scott, Giant och Specialized kan du där hitta andra minst lika bra produkter till riktigt bra priser. Och visst är det roligt att var lite annorlunda och skilja sig från mängden.

Nu är det bara för dig att bestämma vilken butik som får just dig som kund!

Sugen på att utvecklas som mtbcyklist?